Vaš problem je zadržavanje tečnosti?

Zadržavanje tečnosti nastaje kada telo ne može da izbaci višak koji mu smeta. Razlozi zadržavanja mogu biti različiti. Nekada je uzrok višak masnih naslaga, nepravilna ishrana, preterano sedenje ili stajanje i nedovoljno fizičke aktivnosti, disbalans hormona, problem sa limfnim sistemom i dr.zdravstveni problemi. Ako vaše telo zadržava vodu svakako da morate da primenite neku od procedura koji će stimulisati limfu i pokrenuti izbacivanje vode ali i toksina iz organizma. Ovaj tretman mogu raditi i ljudi koji nemaju zadržavanje tečnosti ali žele da se detoksikuju tj.koriste metode za ubrzavanje izbacivanja toksina iz organizma. Za rešavanje ovog problema postoji višee rešenja a najbolji ćemo utvrditi nakon razgovora sa vama.

Oblikovanje i zatezanje kože

Da li želite da se osećate slobodno i zadovoljno u svojoj koži? Da li Vam je dosta uskih steznika zbog kojih jedva dišete i Vi i Vaša koža? Znate da bi trebalo da vežbate ali ne nalazite dovoljno vremena i motivacije? Nehirurški tretmani i antiage metode nude rešenje!

Masaže

Poznat Vam je osećaj nakon masaže, Vaš um je jasniji a Vaše telo opuštenije. Povremena masaža Vam omogućava da se osećate prijatno i opušteno, ali redovna masaža može učiniti mnogo više. Zajedno sa našim iskusnim terapeutom, redovnim masažama prilagodjenim Vašem telu i potrebama, dovedite svoje um u stanje mira, a Vaše mišiće opustite i spremite za nove izazove.

Uklanjanje celulita

Da li Vam celulit utiče na samopouzdanje kada ste na plaži, šetate gradom ili stojite ispred ogledala? Umorni ste od korišćenja raznih preparata koji ne daju očekivane rezultate? Želite lepo i zategnuto telo bez celulita? Mi Vam nudimo najbolje rešenje!

BICOM mršavljenje

BICOM aparat otkriva i rešava pravi uzrok zadržavanja kilograma! Program za mršavljenje koji je nastao nakon višegodišnjeg iskustva i odličnih rezultata u radu sa klijentima u našoj Longa Vita Poliklinici.

Ne gubite vreme, budite samouvereni i zadovoljni svojim izgledom od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000