LASERSKA EPILACIJA U NIŠU: Pravo vreme za početak tretmana

Da je stvari potrebno planirati na vreme naučio nas je svaki put kada smo pripreme za bilo koji važan dan ili događaj ostavljali za poslednji čas. Kada je reč o pripremama za čitav deo godine, kao što je to letnja sezona, jasno je da je upravo sada pravo vreme za njihov početak.

Moderni trendovi doneli su modernoj ženi (a i muškarcu) po koju obavezu više. Negovano i glatko telo postalo je apsolutni „zlatni standard“ ne samo na plažama, već i na ulicama. Klasična depilacija, voskom i trakama, postala je novi primer za svu bol koju smo spremni da stalno trpimo, a zarad lepšeg fizičkog izgleda.

Ipak, sa pojavom laserske epilacije i ovome je došao kraj. Ono što je do pre par godina bilo dostupno samo u najmodernijim evropskim centrima lepote, danas je dostupno i u Nišu.

Sa dva nova lasera, IPL-SHR i diodnim laserom poslednje generacije Longa Vita Aesthetica centar novo je mesto u gradu koje će Vašoj koži pružiti trajno rešenje problema sa dlačicama lica i tela i potpunu i efikasnu pripremu za leto.

Koje su prednosti naših lasera:

  • Tretman je bezbolan! Kliničke studije koje porede ovaj sistem sa drugim laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđuju da temperatura na površini kože ostaje prijatna.
  • Tretman ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnijom puti
  • Tretmane možete raditi i zimi i leti, jer diodni laser deluje i na osunčanoj koži
  • Kombinacijom oba lasera možemo delovati podjednako i na svetlije i na tamnije dlačice
  • Diodni laser radi na principu postepenog zagrevanja do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posledica po okolno tkivo
  • Najčešće sumnje javljaju se u vezi tretmana u predelu pazuha i prepona – međutim, kako laserski zrak prodire svega nekoliko milimetara u dubinu, do korena dlake, nema nikakve opasnosti po limfne i mlečne žlezde koje se nalaze mnogo dublje

Važno je znati i da uspešna epilacija podrazumeva 70-80% uklonjenih dlačica. To u zavisnosti od gustine, znači da se potpun rezultat može očekivati nakon 6 do 8 tretmana. U zavisnosti od regije, tretmani se izvode u razmacima od 2 do 4 nedelje.

Zakažite besplatne konsultacije  još danas. Na 0691122359 ili na office@aesthetica.rs

Bez bola i iritacija, lako i jednostavno, neka Vaša koža zasija!

Naši novi laseri opremljeni su i sondama za uklanjanje tetovaža, kapilara i akni, čemu ćemo se posvetiti u narednim tekstovima.