Nutricionističko savetovanje

"Neka hrana bude tvoj lek, neka tvoj lek bude tvoja hrana" - Hipokrat

Pravilnom ishranom do zdravlja i lepote

Pomoću testa intolerancije na hranu dostupnom u našem centru, koji se radi na preko 200 namirnica, dobićemo tačne informacije o tome koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada Vašeg metabolizma, gomilanja kilograma, ali i lošeg raspoloženja i nadimanja. Planom ishrane koji izradjujemo za svakog pacijenta individualno, na osnovu njegovih individualnih potreba i izborom zdravih i dobrih namirnica, pomoći ćemo Vam da se osećate izvrstno i izgledate fantastično.

BICOM test intolerancije na hranu

BICOM test intolerancije na hranu

U Longa Vita poliklinici BICOM biorezonantnom metodom možemo uspešno dijagnostikovati namirnice koje najbolje odgovaraju Vama i Vašem telu. Naš test intolerancije na hranu je najsavremeniji način dijagnostike bez uzimanja krvi, čekanja na rezultate i samim tim je pogodan kako za decu i tako i za odrasle.

Ubrzava metabolizam

Ubrzava metabolizam

Kada primenite rezultate testa intolerancije na hranu i isključite iz ishrane namernice koje Vam ne odgovaraju, nakon mesec dana počinjete da osećate kako psihički tako i fizički napredak. Zdravom i odgovarajućom hranom ubrzavamo metabolizam i olakšavamo organizmu da se oslobodi viška kilograma na prirodni način.

Individualni plan ishrane

Individualni plan ishrane

U cilju Vaše lepote i zdravlja Longa Vita posmatra svakog klijenta pojedinačno sa ciljem postizanja najboljih mogućih rezultata. Nakon uradjenog testa intolerancije na hranu i konsultacije sa doktorom izradjuje se plan ishrane za svakog klijenta induvidualno i njegovih ličnih potreba. Tako postižemo najbolje i najbrže rezultate na obostrano zadovoljstvo.

Vaš nutricionista dr Ana Živković

Rodjena u Nišu, gde završava osnovnu i srednju školu nakon čega upisuje i diplomira na Medicinskom fakultetu u Nišu 1991 godine. Odlučuje da nastavi da se usavršava u Italiji i 2008 god. na Universita Statale di Milano u Italiji, dobija zvanje - Dottore magistrale di medicina e chirurgia. Edukacije za estetsku medicinu završava na prestižnom institutu Valet u Bolonji i nastavlja da se konstantno edukuje i usavršava na polju estetske medicine i zdrave ishrane. 2013 godine usavršava se za Protekal metodu ishrane i postiže odlične rezultate.

Individualnim pristupom svakom klijentu, uvidom u njegovo zdravstveno stanje i rezultatima testa, dolazi do najboljih rešenja čime uz saradnju klijenta, postiže vidljive i drastične promene.

Vaš nutricionista dr Ana Živković

Zakažite nutricionističko savetovanje!

Pon - Sub, 0900 - 2100