Nutricionističko savetovanje

"Neka hrana bude tvoj lek, neka tvoj lek bude tvoja hrana" - Hipokrat

Pravilnom ishranom do zdravlja i lepote

Pomoću testa intolerancije na hranu dostupnom u našem centru, koji se radi na preko 200 namirnica, dobićemo tačne informacije o tome koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada Vašeg metabolizma, gomilanja kilograma, ali i lošeg raspoloženja i nadimanja. Planom ishrane koji izradjujemo za svakog pacijenta individualno, na osnovu njegovih individualnih potreba i izborom zdravih i dobrih namirnica, pomoći ćemo Vam da se osećate dobro i budete zadovoljni sobom.

BICOM test intolerancije na hranu

BICOM test intolerancije na hranu

U Longa Vita poliklinici BICOM biorezonantnom metodom možemo uspešno dijagnostikovati namirnice koje najbolje odgovaraju Vama i Vašem telu. Naš test intolerancije na hranu je najsavremeniji način dijagnostike bez uzimanja krvi, čekanja na rezultate i samim tim je pogodan kako za decu tako i za odrasle.

Ubrzava metabolizam

Ubrzava metabolizam

Kada primenite rezultate testa intolerancije na hranu i isključite iz ishrane namernice koje Vam ne odgovaraju, nakon mesec dana počinjete da osećate kako psihički tako i fizički napredak. Zdravom i odgovarajućom hranom ubrzavamo metabolizam i olakšavamo organizmu da se oslobodi viška kilograma na prirodni način.

Individualni plan ishrane

Individualni plan ishrane

U cilju Vaše lepote i zdravlja Longa Vita posmatra svakog klijenta pojedinačno sa ciljem postizanja najboljih mogućih rezultata. Nakon uradjenog testa intolerancije na hranu i konsultacije sa doktorom izradjuje se plan ishrane za svakog klijenta individualno i njegovih ličnih potreba. Tako postižemo najbolje i najbrže rezultate na obostrano zadovoljstvo.

Vaš nutricionista-dijetetičar Snežana Jović

Snežana Jović je postala nutricionista u Beogradu 1988. godine u jedinoj državnoj obrazovnoj ustanovi u Srbiji u kojoj se ovo zvanje može steći. Njeno sadašnje ime je Visoka zdravstvena škola strukovnih studija u Beogradu, smer nutricionista-dijetetičar. Nakon studija počinje sa radom u Domu zdravlja Niš gde radi već 28 godina. Njeno veliko iskustvo i praksa sa različitim ljudima i problemima i nesebična želja da maksimalno pomogne svima, odvode je u više edukativnih smerova šireg opsega delovanja. Pre svega u centru za prevencije gde radi konsultacije u savetovalištu za dijabetes, zatim škola za odvikavanje od pušenja kao i psiho-fizička pripema trudnica. Godinama radi prevencije hroničnih masovnih nezaraznih bolesti radno sposobnih ljudi, gde ih strpljivo motiviše i edukuje kako da vode zdrav život.

Nakon razgovora sa vama i uvida u zdravstveno stanje, ona će vam napraviti individualne planove ishrane i dijete kako zdravih (preventivne) tako i bolesnih (u cilju bržeg ozdravljenja). Pored odraslih, radi i sa decom koja je posebno vole pa lako i uspešno postiže rezultate kod dece sa alergijama, gojazne dece, dece sa slabim imunitetom i mnogim drugim problemima. Njena neposredna i druželjubiva priroda olakšaće svaki razgovor a zabavna i komunikativna strana pomoći će vam da se setite svega važnog što bi trebalo reći i tako zajedničkim snagama doći do najboljih rezultata.

Vaš nutricionista dr Tamara Pejic

Zakažite nutricionističko savetovanje!

Pon - Pet, 1200 - 1800