Nutricionističko savetovanje

"Neka hrana bude tvoj lek, neka tvoj lek bude tvoja hrana" - Hipokrat

Pravilnom ishranom do zdravlja i lepote

Pomoću testa intolerancije na hranu dostupnom u našem centru, koji se radi na preko 200 namirnica, dobićemo tačne informacije o tome koja vrsta hrane je odgovorna za eventualno usporavanje rada Vašeg metabolizma, gomilanja kilograma, ali i lošeg raspoloženja i nadimanja. Planom ishrane koji izradjujemo za svakog pacijenta individualno, na osnovu njegovih individualnih potreba i izborom zdravih i dobrih namirnica, pomoći ćemo Vam da se osećate izvrstno i izgledate fantastično.

BICOM test intolerancije na hranu

BICOM test intolerancije na hranu

U Longa Vita poliklinici BICOM biorezonantnom metodom možemo uspešno dijagnostikovati namirnice koje najbolje odgovaraju Vama i Vašem telu. Naš test intolerancije na hranu je najsavremeniji način dijagnostike bez uzimanja krvi, čekanja na rezultate i samim tim je pogodan kako za decu i tako i za odrasle.

Ubrzava metabolizam

Ubrzava metabolizam

Kada primenite rezultate testa intolerancije na hranu i isključite iz ishrane namernice koje Vam ne odgovaraju, nakon mesec dana počinjete da osećate kako psihički tako i fizički napredak. Zdravom i odgovarajućom hranom ubrzavamo metabolizam i olakšavamo organizmu da se oslobodi viška kilograma na prirodni način.

Individualni plan ishrane

Individualni plan ishrane

U cilju Vaše lepote i zdravlja Longa Vita posmatra svakog klijenta pojedinačno sa ciljem postizanja najboljih mogućih rezultata. Nakon uradjenog testa intolerancije na hranu i konsultacije sa doktorom izradjuje se plan ishrane za svakog klijenta induvidualno i njegovih ličnih potreba. Tako postižemo najbolje i najbrže rezultate na obostrano zadovoljstvo.

Vaš nutricionista Dr Tamara Pejić

Dr Tamara Pejić, lekar opšte prakse, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu 2004. godine. Njena ljubav jesu medicina i sport. Istaknuti je srpski sportista i reprezentativac u streljaštvu. Nosilac je jednog svetskog, dva evropska i deset drzavnih rekorda. Učestvovala je na mnogim međunarodnim takmicenjima i osvojila 18 medalja u ekipnoj i isto toliko u pojedinačnoj konkurenciji. Bila je lekar doping kontrole na Evropskom prvenstvu i Svetskom kupu u streljaštvu u Beogradu 2005. godine.

Od 2005 do 2013. godine, živela je i radila u Kairu, Egipat. Punih šest godina radila je u britanskoj školi “St. Fatima” u Egiptu i time ostvarila san da u Africi leči decu. U Niš se vratila 2013. godine. Završila je trogodišnje studije klasične homeopatije u obrazovnom centru “Simillimum” iz Beograda. Istovremeno posvećuje se i kvantnoj medicini svesna prednosti koje, pored klasične, pruža i alternativna medicina. Njeno strpljenje i požrtvovanost prema pacijentima čine dr Tamaru Pejić jednim divnim i plemenitim lekarom.

Vaš nutricionista dr Tamara Pejic

Zakažite nutricionističko savetovanje!

Pon - Sub, 0900 - 2100