Vaš problem su bradavice?

Dobroćudni izraštaji na koži ili sluzokoži, koji su uzrokovani infekcijom Humanim papiloma virusom (HPV). Obično su polukružne ili karfiolaste površine, boje kože ili smeđe boje, veličine od nekoliko milimetara do nekoliko centimetara. Infektivne su prirode, pa se lako šire na okolno tkivo, u momentu pada imuniteta. Obično se sreću na mestima najvećeg pritiska na kožu, kao što su prsti laktovi, kolena i tabani. Često se nalaze u neposrednoj blizini nokatne ploče, ili ispod samog nokta, kada su veoma bolne. Takođe, mogu se pojaviti i na licu, vratu i koži drugih delova tela. Iako se smatraju estetskim,  bradavice su zdravstveni problem, mogu se vrlo brzo širiti, te ih je potrebno blagovremeno ukloniti.

Tretman radiofrekventnim nožem – elektrohirurgija

Radiotalasna hirurgija je izuzetno precizna operativna tehnika, kojom je moguće odstraniti sve dobroćudne promene sa kože. Prednosti ove metode su što zahteva manje vremena od klasične hirurgije, uz minimalnu trauma tkiva

Krioterapija tečnim azotom - kriohirurgija

Kriohirurgija podrazumeva kontrolisano smrzavanje tkiva, radi destrukcije pojedinih lezija na koži. Supstanca koja proizvodi nisku temperaturu naziva se kriogen.

Ne gubite vreme, budite samouvereni i zadovoljni svojim izgledom od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000