Vaš problem je linija vilice?

Linija vilice obuhvata regiju od uveta do brade i može biti različitog oblika u zavisnosti od genetike. Kod muškaraca je ta linija “četvrtasta” pod uticajem hormona, dok su kod žena linije “mekše” i teži se suženju ka bradi radi tkz.mladalačkog izgleda i popularnog Barbie look-a.

Ovu liniju i izgled vilice možemo modelirati posebnom vrstom hijaluron filera i dodatnih tehnika podizanja lica radi liftinga. Svaka ova intervencija je potpuno individualna kao i utrošak materjala a najbolje rezultate dobijate korišćenjem najboljih materjala i praćenjem najnovijih tehnika.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Mezoniti

Mezoniti su inovativna tehnika zatezanja, podmladjivanja i podizanja kože i potkožnog tkiva. Kako samo ime kaže, to su specijalne tanke i fleksibilne hirurške niti koje se aplikuju ispod kože i postižu odlične rezultate na polju antiage medicine.

Hijaluron fileri

Još jedan hit u svetu kada govorimo o antiage tretmanima su biorazgradivi hijaluron fileri. Sadrže hijaluronsku kiselinu koja je sastavni deo naše kože i efikasno popunjavaju bore, podmladjuju nas, ulepšavaju i koriguju nepravilnosti na licu.

Ne gubite vreme, budite samouvereni i zadovoljni svojim izgledom od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000