Vaš problem je starenje kože?

Starenje kože počinje sa smanjivanjem proizvodnje kolagena i hijalurona. U zavisnosti od genetike, proces smanjenja proizvodnje kolagena kreće u proseku nakon 25-30 god. života i svake godine se gubi po 1 procenat više. Prvo se javljaju male i tanke borice, gubitak volumena i elastičnosti kože, a onda kreće i produbljivanje već postojećih promena. Starenjem koža postaje osetljivija i na UV zrake i mogu se javiti pege,fleke i jača osetljivost na sunčeve zrake. Sporijom regeneracijom ćelija, pada odbrambeni mehanizam kože – njen imunitet, što dodatno uzrokuje i sporije zeceljivanje i postepeno povećanje kožnih infekcija.

Antiage tretmanima u zavisnosti od potreba naše kože, možemo odložiti starenje različitim proverenim metodama koje daju odlične rezultate. Takođe, koža brže stari kada negujemo loše navike poput pušenja, alkohola, nedovoljno konzumiranje vode i loša ishrana. Prve promene najčešće vidimo na licu, zatim vratu, dekolteu, šakama itd. Tretmani koje možete raditi protiv starenja kože su:

Mezoterapija

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Hemijski piling

Hemijski pilinzi su posebni medicinski tretmani kojima se specijalnim tečnostima – kiselinama, uklanja oštećeni sloj kože lica, vrata, dekoltea, ruku, leđa. U zavisnosti od dubine oštećenja kože, mogu se primeniti površinski, srednje duboki i duboki hemijski pilinzi. Cilj tretmana je ukljanjanje svih nesavršenosti poput promena u pigmentaciji, fleka, proširenih pora, ožiljaka od akni i stvaranje nove, mlade i blistave ujednačene kože.

PRP - "Vampirski tretman"

PRP (eng. Platelet Rich Plazma – Plazma bogata trombocitima) je najbolja svetski priznata prirodna metoda podmladjivanja lica i tela. To je tretman biostimulacije Vašom krvnom plazmom i spada u domen regenerativne medicine jer se stimulišu ćelije na najbolji mogući način da prirodno regenerišu Vaše lice i telo.

Nehirurški lifting lica

Ukoliko ne želite da idete na hirurške tretmane, ili se plašite same intervencije, bola i oporavka, Longa Vita Aesthetica Vam nudi nekoliko antiage metoda kojima možete vratiti konture lica, dodati volumen, podmladiti kožu i dobiti efekat koji ste želeli.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je tretman koji odgovara svim životnim uzrastima, primenjuje se za regeneraciju kože, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacije i keratoze. Ovaj tretman odgovara svim životnim uzrastima i primenjuje se za regeneraciju kože, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacije i keratoze.

Skin needler

Reviderm Skin needler tretman mikroiglicama je inovativna, minimalno invazivna metoda koja se koristi za tretiranje i ublažavanje vidljivih problematika kože. Ova najsavremenija tehnologija mikro-needlinga bazira se na ultra tankim iglicama koje prodiru kroz površinu kože bez trajnih oštećenja i na taj način je stimulišu na samoregeneraciju i obnavljanje.

Ne gubite vreme, budite samouvereni i zadovoljni svojim izgledom od glave do pete!

Zakažite termin za besplatne konsultacije danas!

ili nas pozovite

Pon – Pet, 0900 – 2000