AVGUST od AKCIJE

PAKET AKCIJA ZA AVGUST

Neko tek odlazi na more, dok se mnogo vas i vratilo! U oba slučaja LONGA VITA AESTHETICA je spremila sjajne akcije za Vas!

Od divne nege lica i tela, podmlađivanja…do idealne kilaže koju priželjkujete! 

 

Spremamo se pasionirano za leto, a šta je sa epizodom nakon leta? Koža je posebno istraumirana i verujemo da je novi ten učinio sve da to ne izgleda tako i vrlo često zanemarimo posebnu negu kože baš tada!

Srećemo se sa puno klijenata koji tek nakon tretmana uvide razliku, jer je baš taj divan novi ten učinio sve da zaseni kvalitet kože.
Vaša koža bukvalno plače za negom…ali na suvo. Jer je DEHIDRIRANA!

Zato je jako važno dati šansu nezi koja je dubinska i sve gore navedeno negira, odnoso Vašu kožu nahrani i vrati joj volumen, sjaj, elastičnost, odloži proces starenja i bore koje jesu neminovne, ali ne i dobrodošle tako rano.

AKCIJA 1 – MEZOTERAPIJA

MEZOTERAPIJA u nizu divnih odličnih tretmana je baš TA koja, prvenstveno napoji kožu vodom, mezo-koktel nadoknadi hijaluronsku kiselinu koja se spakovala nakon petog dana plaže i odselila u…mezoterapiju. 

U zavisnosti od starosne dobi, stanja i potreba kože, primenjuju se različiti mezo kokteli koji dubinski hrane kožu, daju joj elastičnost, umanjuju bore i daju svežinu i mlad izgled licu i telu.

Redovnim tretmanima koža se pročišćava, hrani i štiti od prevremenog starenja i negativnog dejstva slobodnih radikala, a takođe se i stimuliše koža na produkciju vlastitog hijalurona i kolagena čime čuvamo mladost i tonus kože.

AKCIJA 2 – BICOM DIJAGNOSTIKA – NUTRICIONIZAM

Da li ste nezadovoljni svojom figurom i želite da zdravo i bezbedno postignete savršenu liniju? Da li već neko vreme pokušavate sa raznim dijetama koje ne daju trajne efekte? Ili možda vodite računa o količini ali sve što pojedete se „lepi“ baš tamo gde ne treba? Možda vam se metabolizam promenio nakon porođaja ili neke druge hirurške intervencije, a možda su promene došle sa godinama. Nekad je gojaznost predispozicija genetike a nekad posledica određene medicinske dijagnoze.

U koju god grupu da spadate, znajte da put do željene linije postoji! Kada prvo preciznim testiranjem nađemo uzrok, možemo konačno da krenemo zdravim i bezbednim putem ka zdravijoj i lepšoj verziji sebe!

Dok udobno sedite u fotelji, postavljate pitanja i dobijate korisne savete, moguće je testirati i kroz tretmane tretirati:

  • Test intolerancije na hranu na preko 200 namirnica koje najčešće koristimo u ishrani, otkrivanje i tretiranje glavnog alergena
  • Provera na prisustvo patogenih organizama (gljivice, paraziti, bakterije…) i čišćenje organizma od istih
  • Detoksikacija celog organizma, posebno organa za izlučivanje
  • Uspostavljanje balansa u crevima i regulisanje probave, čime pojačavamo apsorpciju hranljivih materija i ubrzavamo metabolizam
  • Oslobadjanje od toksina, štetnih zračenja i blokada
  • Program za metabolizam masti, ugljenih hidrata i protena
  • Provera hormonskog statusa i žlezda
  • Provera vitamina, minerala, enzima, suplemenata…
  • Provera emotivnih stanja i osećaja kroz Bahove kapi koja za posledicu imaju emotivno prejedanje
  • Prohodnost svih energetskih meridijana i balans čakri

Nakon testiranja dobijete rezultate testa intolerancije na hranu, savete za pravilnu ishranu, predloge za suplemente i dodatke, preporučeni plan ishrane najbolji za vas i toplu preporuku da dolazite na tretmane jednom u sedam do deset dana koji će eliminisati sve ono loše (poput glavnog alergena i svega što opterećuje organizam) a stimulisati sve metaboličke procese, izbacivanje tečnosti i toksina, harmonizaciju meridijana i žlezda i svega onog što je potrebno da na najbolji i najbezbedniji način počnete da gubite kilograme.

Za Vas koji želite još brže rezultate, Longa Vita Aesthetica centar nudi i nekoliko provereno dobrih tretmana za trajno uklanjanje masnih naslaga poput MCM aparatamezoterapije telalipolizemasaže

 

AKCIJA 3 – LIPOLIZA

 

Lipoliza je sve popularnija nehirurška metoda ukljanjanja nagomilanih masnih naslaga tkz. “jastučića” i oblikovanja tela. Metoda je još poznata i kao “nehirurška liposukcija” jer omogućava da se odstrane konkretne masne naslage koje ne želite, zahvaljujući ubrizganim supstancama koje dovode do destrukcije masnih ćelija.

Lipolizom se trajno smanjuje broj masnih ćelija u tretiranoj regiji, što je izuzetno važno jer znači da nema jo-jo efekta tj. vraćanja kilograma, ukoliko se pridržavate zdravih navika i pravilne ishrane. Lipolizu najčešće koristimo na delovima tela koji se vežbanjem ili dijetom ne mogu adekvatno oblikovati. Najčešće se primenjuje na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani butina i kolena, stomaku, bokovima, rukama i podbradku.

Kod nas se uvek uz lipolitičke koktele kombinuju i kokteli za intenzivno zatezanje kože, jer samo kombinacija te dve procedure daje prave i izvanredne rezultate!

NAŠA AKCIJA NA OVOM FRONTU ZA MESEC AVGUST JE

Tretman lipolizom se izvodi apliciranjem lipolitika (fosfatidilholina i dezoksiholata) mikroinjekcijama direktno u masno tkivo. To je prirodna supstanca koja se dobija iz soje i u medicini se ovaj tretman već upotrebljava za tretiranje masne jetre i prevenciju masnih krvnih ugrušaka. U tom slučaju doza fosfatidilholina je znatno veća nego prilikom lipolize.

Kada se ubrizga u masno tkivo, dolazi do razgradnje masnih ćelija, a zatim i njene eliminacije iz organizma. Proces razlaganja masti i njenog prirodnog izbacivanja iz organizma traje 4-8 nedelja i tada su rezultati najuočljiviji.

Tretman se radi najfinijim iglicama, traje do 30 minuta i ne spada u bolne. Nakon tretmana može se javiti crvenilo i otok tretirane regije kao i osetljivost na dodir.

Zakažite svoj termin i iskoristite sjajnu akciju koja vam olakšava da sebi priuštite izuzetne tretmane koje, verovatno odlažete!

069 11 22 359 ili na office@aesthetica.rs