LongaVita Aesthetica je najmoderniji centar estetske medicine u južnom delu Srbije

Neka Vaše želje postanu stvarnost, a Vaša tajna lepog, mladog i zategnutog izgleda postane Longa Vita Aesthetica

Sa željom da našim klijentima zaokružimo celokupnu brigu kako o zdravlju tako i o lepoti, odlučili smo da proširimo naše usluge Longa Vita poliklinike i sa ponosom Vam otvaramo vrata Longa Vita Aesthetica centra. U samom centru grada, pored ostalih poznatih poliklinika i centara smestili smo naš kutak za estetski trenutak. Longa Vita Aesthetica centar je najmoderniji anti-aging centar u Nišu i širem regionu a posvećen je radu na području estetske medicine.

Upotrebom najsavremenijih tehnologija i tehnika, naš moderan anti-aging centar pruža najnovije neinvazivne tretmane i zahvate u cilju podmladjivanja lica i tela. Naš metod je posvećen, pojedinačan pristup svakom klijentu i sagledavanje njihovih želja, kao i profesionalan izbor mogućnosti u cilju obostranog zadovoljstva. Briga o Vašem zdravlju i bezbednosti, nama je na prvom mestu, te su naše usluge neinvazivne, proverene i bezbolne.

Misija Aesthetica centra je da uvek ostanemo verni prirodnim okvirima lepote, ne samo u svrhu zanata nego i u svrhu umetnosti, i da uz pomoć provereno najboljih i najsavremenijih metoda estetske medicine, pomognemo svakom klijentu da izgleda lepše i zadovoljnije.

Aesthetica u službi Vaše lepote

Glavna specijalnost centra je estetska medicina, koja obuhvata proverene neinvazivne metode i nehirurške tretmane koji daju odmah vidljive rezultate. Poliklinika Longa Vita Aesthetica opremljena je najsavremenijim uredjajima i napoznatijim proverenim preparatima, te smo vrlo ponosni što ćemo i u Srbiji koristiti svetski najmodernije medicinske zahvate i tehnike poput nehirurškog uklanjanja podočnjaka, nehirurškog modeliranja lica, nehirurškog face liftinga kao i revolucionarnu tehnologiju ultrazvučne liposukcije, Med Contour Multipower, koju smo prvi doneli na ove prostore.

Ponosni smo što imamo najbolje lekare koji su specijalizirali estetsku medicinu na prestižnim univerzitetima u Italiji i Francuskoj. Njihovo višegodišnje stručno iskustvo i neprekidno usavršavanje i praksa, čine da se osećate apsolutno sigurno u njihovim rukama. Vaše male i velike želje, kod nas postaju stvarnost a zadovoljan osmeh je ono što je naša najbolja reklama.

Upoznajte Longa Vita Aesthetica tim

Aleksandra Petković

Menadžer Longa Vita poliklinike

Milena Popić

Savetnik za ishranu, MCM i Bicom terapeut

Nina Zlatković

Strukovni fizioterapeut

Dr sci. Slađana Stojković

Specijalista dermatovenerologije i doktor estetske medicine

Dr Jelena Paunković

Doktor opšte i estetske medicine

Dr Miloš Marković

Doktor opšte i estetske medicine

Dr Antonia Stanojević

Doktor opšte i estetske medicine

Dr Marko Simić

Specijalizant dermatovenerologije i doktor estetske medicine

Tijana Stanković

Strukovni nutricionista dijetetičar

Mila Dilić

Strukovni fizioterapeut

Nevena Tasić

Diplomirani ekonomista

Tim poliklinika Longa Vita i Longa Vita Aesthetica u službi Vašeg zdravlja i lepote!

Poliklinika Longa Vita je poliklinika u kojoj se profesionalnim pristupom lekara specijalista i stručnog tima, Vaše zdravlje i lepota dovode na viši stepen uz pomoć stručnih doktora iz čak 7 grana specijalizacija i vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. U našoj poliklinici pružamo široki raspon usluga i individualan pristup, što nas čini jedinom takvom poliklinikom u regionu.

Naš najvažniji cilj je shvatiti Vaše potrebe, naći stvaran uzrok, a nakon toga ispuniti i nadmašiti vaša očekivanja.

Svoje delatnosti smo podelili na dve lokacije gde nudimo preko 150 usluga u ukupno 7 područja specijalnosti. Medicinske grane opšte medicine, homeopatije, akupunkture, kvantne medicine, pedijatrije, pulmologije i dermatovenerologije smeštene su u samom centru grada Nišau blizini Saborne crkve. Na gotovo 400 kvadrata na raspolaganju vam je najmodernije opremljen centar za dermatologiju koji uključuje Ellman tretman radiofrekventnim nožem koji predstavlja zlatni standard u elektrohirurgiji.

Obzirom da se jedini u regionu bavimo integrativnom medicinom koja objedinjuje znanja i iskustva klasične medicine, u našoj Poliklinici možete sebi priuštiti lečenje kvantnom medicinom, homeopatijom i akupunkturom i dobiti tretman kakav danas možete dobiti u najsavremenijim medicinskim ustanovama u Evropi. Posebno smo ponosni na naš tim pedijatrije i poverenje koje ostvarujemo sa našim najmladjim pacijentima i njihovim roditeljima jer pravilan rast i razvoj dece imaju najveći značaj.

Stručni tim, višegodišnje iskustvo, provereni svetski priznati aparati i bezbroj zadovoljnih klijenata, naša su najbolja reklama i garancija uspeha i kvaliteta. Dodjite i uverite se sami!